Logo 3
Lorem

Microgolf vochtmeter

538,25 ex. btw

Uitverkocht

Beschrijving

Microgolf vochtmeter T610

Speciaal ontwikkeld voor het niet destructief meten van dieper liggende vochtigheid. Door de microgolftechnologie kan met de T610 niet alleen de vochtverdeling tot op een diepte van maximaal 300 mm worden gedetecteerd, maar is het proces ook onafhankelijk van de verziltingsgraad van het materiaal. Bij het microgolfproces speelt het daarom geen rol of een oud of een nieuw bouwwerk wordt onderzocht.

De materiaalvochtigheids-meetapparaten T610 en T660 zijn niet alleen uitstekend geschikt voor niet destructieve vochtmeting in bouwmaterialen, wanden, plafonds of vloeren, maar bieden ook extra onderzoeksmogelijkheden door gecombineerd gebruik: Via gecombineerde oppervlakte- en diepte-vochtigheidsmeting, kunnen ook complexe relaties worden gekarakteriseerd, begrensd en geclassificeerd. Bijvoorbeeld hygroscopische vochtverschijnselen door verzilting of het lokaliseren.

Meetprincipe
Microgolf

Meetbereik
0 tot 200 digits

Resolutie
0,1 digit

Nauwkeurigheid
0,1 digit

Indringingsdiepte
tot 300 mm

Bediening
capacitief touch-display met stuurkruis

Frontglas (weergave- en touch-display)
zeer krasbestendig “Blanview”-speciaalglas.

Beschermgraad van behuizing
IP54

Gebruiksomstandigheden
0 tot +50 °C, < 90 % rv (niet condenserend) Opslagcondities -10 tot +60 °C, < 95 % rv (niet condenserend) Afmetingen L x B x H 191 x 65 x 65 mm Gewicht (incl. batterijen) 425 g