Logo 3
Lorem
De Jong Ventilatie

De Jong Ventilatie – Uw partner voor de verhuur van een ventilator in Amsterdam

Op zoek naar een partner voor de verhuur van een ventilator in Amsterdam? De beste ventilatoren vindt u bij De Jong Ventilatie in Amsterdam. Het klinkt misschien raar om een ventilator te huren, maar dat is het zeker niet. Bij ons vindt u ventilatoren in elke maat en grote. Voor advies of vragen over ons aanbod van ventilatoren voor de verhuur kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag en komen altijd met een passende oplossing voor uw situatie.

Ventilatie
verhuur ventilator Amsterdam

Verhoog de productiviteit

Een gezond klimaat is belangrijk voor de gezondheid en productiviteit van uw personeel. In veel situaties komt het voor dat er sprake is van een te warme, te koude of een vervuilde lucht. Dit gaat samen met schadelijke stoffen en daardoor ontstaan er gevaarlijke situaties. Dit wilt u natuurlijk voorkomen en daarom helpen wij u graag. Wij hebben namelijk ventilatoren voor alle bovengenoemde situaties.

Waarom kiest u voor De Jong Ventilatie?

  • Wij komen altijd met klantgerichte oplossingen en denken met u mee.
  • Wij zijn het aanspreekpunt en houden alles in eigen beheer. Van ontwerp tot berekeningen, wij kunnen het allemaal!
  • Wij monteren onze ventilatiesystemen op elke gewenste locatie in Nederland.
  • Wij beschikken over een grote eigen werkplaats waar u altijd langs kan komen.

Nieuwste producten

ventilator verhuur Amsterdam

Ventilator verhuur voor iedere gelegenheid

Wij van De Jong Ventilatie verhuren ventilatoren voor elke gelegenheid in Nederland. Van evenementen tot bedrijfssituaties en werkterreinen. Wij hebben de ventilator te huur die het beste bij elke gelegenheid past. Deze situaties zijn heel verschillend en daarom heeft iedere ruimte een ander soort ventilatie nodig.
In ons assortiment ventilatoren hebben wij Axiale en Radiale ventilatoren. Wij verhuren deze ventilatoren op locatie voor een bepaalde tijd. Afhankelijk van de omstandigheden en uw wensen en behoeften selecteren wij de juiste ventilator voor u. Wij zijn hierin vakkundig en effectief en helpen u altijd om de ideale omstandigheden te creëren.
Voor vragen en advies neemt u natuurlijk snel contact met ons op via 0228 51 50 02.