Radiaal ventilator

Schone lucht op de werkplaats, in een parkeergarage of in een tunnel is natuurlijk zeer belangrijk. Wanneer gevaarlijke stoffen zoals CO2 zich ophopen kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Dit wilt u uiteraard te allen tijde voorkomen.

Waarom een radiaal ventilator?

Voor dit soort situaties is een radiaal ventilator zeer geschikt. Deze kan op de ene plek lucht wegzuigen en op een andere plek weer wegblazen. Zo blijft er altijd frisse lucht aanwezig voor een optimaal klimaat. Radiaal ventilatoren kunnen ook worden gecombineerd met een ventilatiesysteem voor frisse lucht in gebouwen.

Huur

Huur een axiaal ventilator voor een bepaalde periode op locatie. Afhankelijk van de omstandigheden en uw wensen en behoeften selecteren wij de juiste apparatuur voor u. Uiteraard kunt u deze ventilatoren ook bij ons aanschaffen. Voor ons uitgebreide aanbod van radiaal ventilatoren kijkt u gerust hieronder verder.

Voor vragen over de mogelijkheden of advies bij het kiezen van de juiste ventilatie kunt u bellen met 0228-515002

RV 1000

Prijs op aanvraag

Deze compacte centrifugaal ventilator is speciaal voor tapijtdroging en om ingezet te worden in kleinere ruimtes, denk bijvoorbeeld aan een kelder of een kruipruimte. Hij kan onder een hoek van 0°, 45° en 90° gebruikt of opgeslagen worden.

RV 1900

Prijs op aanvraag

De RV 1900 kan op veel plaatsen worden ingezet. Deze unit is geschikt voor het afzuigen van lasdampen, stof en uitlaatgas. Tevens is deze radiaal ventilator ook geschikt voor het afzuigen van kleine spanen. De unit wordt ook veel gebruikt voor het beluchten of ontluchten van tanks of kruipruimtes.

RV 2200

Prijs op aanvraag

De RV 2200 kan op veel plaatsen worden ingezet. Deze unit is geschikt voor het afzuigen van lasdampen, stof en uitlaatgas. Tevens is deze centrifugaal ventilator ook geschikt voor het afzuigen van kleine spanen. De unit wordt ook veel gebruikt voor het beluchten of ontluchten van tanks of kruipruimtes.

RV 4000

Prijs op aanvraag

De radiaal ventilator RV 4000 is speciaal voor tapijtdroging en waterschades in het algemeen. Hij kan net als de RV 4000 onder een hoek van 0°, 45° en 90° gebruikt of opgeslagen worden. In tegenstelling tot de RV 4000 is de RV 4000 stapelbaar. Deze ventilator heeft een drie standen schakelaar. Voor bouwdroging en grotere […]

RV 5200

Prijs op aanvraag

Een verrijdbare radiaal ventilator geschikt voor slangen met een diameter van 300 mm op zowel de aanzuig- als de uitblaaszijde. In combinatie met de stofzak (zie toebehoren) ook te gebruiken voor stofafzuiging.

RV 12000

Prijs op aanvraag

Verrijdbare, krachtige radiaal ventilator voor het verplaatsen van grote hoeveelheden lucht in combinatie met de luchtslang of stofzak. Met deze ventilator kunnen grote hoeveelheden lucht over grote afstand worden getransporteerd. De RV 12000 wordt veel gebruik voor het beluchten van grote ruimtes zoals tunnels, bedrijfsruimtes, schuren, garages en bouwplaatsen.

RV 18000

Prijs op aanvraag

Verrijdbare, krachtige radiaal ventilator voor het verplaatsen van grote hoeveelheden lucht in combinatie met de luchtslang of stofzak. Met deze ventilator kunnen grote hoeveelheden lucht over grote afstand worden getransporteerd. De RV 18000 wordt veel gebruik voor het beluchten van grote ruimtes zoals tunnels, bedrijfsruimtes, schuren, garages en bouwplaatsen.