Logo 3
Lorem
De Jong Ventilatie

De Jong Ventilatie – Uw partner als het gaat om ventilatie huren

Ventilatie huren Amsterdam? De beste ventilaties vindt u bij De Jong Ventilatie in Amsterdam. Wij zijn er voor grote projecten, kleine projecten en evenementen in het gehele land. Voor iedere situatie hebben wij een professioneel ventilatiesysteem te huur. Neem contact met ons op en wij adviseren u graag over onze ventilatiesystemen.

Ventilatie
ventilatie huren Amsterdam

Verhoog de productiviteit

Wij vinden net als u dat een gezond klimaat te allen tijde ontzettend belangrijk is voor de gezondheid en de productiviteit van uw personeel. Wij kunnen u daar uiteraard mee helpen door middel van de verhuur van ventilatie en andere apparatuur op locatie. Het is bij ons uiteraard ook mogelijk om ventilatie te kopen. Dit vindt u op onze ventilatieverkoop website.

Waarom kiest u voor De Jong Ventilatie?

  • Wij komen altijd met klantgerichte oplossingen en denken met u mee.
  • Wij zijn het aanspreekpunt en houden alles in eigen beheer. Van ontwerp tot berekeningen, wij kunnen het allemaal!
  • Wij monteren onze ventilatiesystemen op elke gewenste locatie in Nederland.
  • Wij beschikken over een grote eigen werkplaats waar u altijd langs kan komen.

Nieuwste producten

ventilatie huren Amsterdam

Ventilatie huren Amsterdam

Het klimaat beheren van een evenement, festival of bedrijfsruimte is enorm belangrijk voor de gezondheid van uw personeel en/of klanten. Voor elke situatie is er een ander ventilatiesysteem geschikt.

Wij hebben Axiale en Radiale ventilatoren in ons assortiment. Axiale ventilatoren zijn licht van gewicht, maken niet veel geluid en zijn bovendien energiezuinig. Radiale ventilatoren zijn geschikt voor grotere ruimtes. Dit systeem zuigt op de ene plaats lucht op om deze daarna op een andere plek weer uit te blazen. Door het creëren van een goede luchtcirculatie worden ruimtes egaler verwarmd, gekoeld of verfrist. Hierdoor verkrijgt u een optimale balans van temperatuur en luchtvochtigheid.

Uiteraard kunnen wij u adviseren in welk ventilatiesysteem geschikt is voor uw situatie. Neem contact met ons op en wij vertellen u hier alles over.