Logo 3
Lorem
De Jong Ventilatie

De Jong Ventilatie – Uw partner voor bij tunnel ventilatie huren Amsterdam

Tunnel ventilatie huren Amsterdam? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij van De Jong Ventilatie hebben de beste ventilatiesystemen voor het reguleren van het klimaat in een tunnel. Wij leveren de ventilatie niet alleen overal in Nederland af, nee wij komen de ventilatie ook voor u monteren op locatie. Neem contact met ons op en wij zorgen voor passende apparatuur voor uw situatie.

Ventilatie
tunnel ventilatie huren Amsterdam

Tunnel ventilatie huren

Tunnel ventilatie huren? De Jong Ventilatie heeft diverse ventilator apparaten die uitermate geschikt zijn voor ventilatie in tunnels. Wij adviseren u hier graag over. Onderstaande modellen hebben onze voorkeur bij het verhuren van tunnel ventilatie.

AV 120.000: Dit model is een zware industriële tunnel ventilator. Deze ventilator kan aan beide zijden worden uitgerust met een geluidsdemper voorzien van een rooster. Door de grote capaciteit van deze ventilator is het niet nodig om meerdere kleine ventilatoren in te zetten.

AV 130.000: Dit model is wederom een zware industriële tunnel ventilator. Door zijn grote drukopbouw kan deze ventilator gebruikt worden voor het aansluiten van slangen. Deze ventilator is volledig instelbaar via een frequentieregelaar en kan zelfs in- en uitgeschakeld worden via een mobiel of applicatie.

AV 250.000: dit model is de grootste tunnel ventilator die we hebben. Door zijn grote vermogen is het mogelijk om tijdens de werkzaamheden in een tunnel slechts één ventilator te gebruiken. Dit model kan ook gebruikt worden in combinatie met slangen. Voor ons is het vervoeren van deze ventilator geen probleem. Wij beschikken namelijk over een vrachtwagen met kraan.

Nieuwste producten

tunnel ventilatie Amsterdam

Tunnel ventilatie huren in Amsterdam

Tunnel ventilatie huren Amsterdam? Geen probleem, de hoofdstad behoort absoluut tot ons werkgebied. Wij beschikken over grote tunnel ventilatoren die wij graag aan u verhuren. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons een tunnel ventilator te kopen. Neem contact met ons op en wij vertellen u hier graag meer over.