Logo 3
Lorem
De Jong Ventilatie

Een industriële ventilator huren in Amsterdam doet u bij De Jong Ventilatie

Industriële ventilator huren in Amsterdam? De Jong Ventilatie in Amsterdam heeft de industriële ventilator die u zoekt. Wij leveren en installeren industriële ventilatoren door het gehele land. Neem snel contact met ons op en wie weet komen wij ook wel een industriële ventilator bij u installeren. Wij vinden net als u namelijk dat een gezond klimaat te allen tijde ontzettend belangrijk is voor de gezondheid en de productiviteit van uw personeel.

Ventilatie
industriële ventilator huren Amsterdam

Verhoog de productiviteit

Industriële ventilator huren? De beste industriële ventilatoren vindt u bij De Jong Ventilatie in Amsterdam. Wij beschikken over een breed assortiment van industriële ventilatoren. Neem alvast een kijkje in ons assortiment met onderstaande modellen.

De AV 24000: Is een zware industriële axiale ventilator. Deze ventilator wordt gebruikt in grotere ruimtes voor het wegblazen/verspreiden van stof en rook of voor het inblazen van schone lucht. Deze ventilator is te gebruiken in combinatie met een conus die ervoor zorgt dat de uitblaasopening kleiner wordt, waardoor de uitblaassnelheid hoger wordt.

De AV 42.000: Is een zware industriële ventilator. Deze ventilator is door zijn robuuste bouw geschikt voor wat zwaardere omstandigheden in bijvoorbeeld de bouw. De ventilator is geschikt voor slangen van 800mm in doorsnede die eenvoudig aan te sluiten zijn. De ventilator kan met of zonder frequentieregelaar gebruikt worden.

De Av 72000: Is een zware industriële axiale ventilator. Op deze ventilator zit een slangaansluiting die het mogelijk maakt om een slang van 1200mm aan te sluiten. Deze ventilator is volledig regelbaar door middel van een frequentieregelaar. De ventilator wordt gebruikt voor het ventileren van grotere ruimtes zoals, loodsen, paarkeergarages, tunnels en evenementen.

Nieuwste producten

ventilatie huren Amsterdam

Industriële ventilator huren in Amsterdam

Industriële ventilator huren Amsterdam? Neem dan een kijkje in de grote werkplaats van De Jong Ventilatie. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen adviseren over onze industriële ventilatoren. U kunt ons altijd bereiken via 0228 51 50 02.