Logo 3
Lorem

Mobiele airconditioner ACT-7

6.235,10 ex. btw

Category

Beschrijving

De Dryfast mobiele lucht/water gekoelde airconditioner ACT-7 is de opvolger van de bekende PAC22 en deze robuuste set is speciaal ontwikkeld voor verhuurbedrijven en installateurs, als het ideale hulpmiddel bij het voorkomen en ondervangen van tijdelijke warmte overlast.

De complete standaard set bestaat uit een watergekoelde, verrijdbare binnenunit, een slangenset FLEX5 met een lengte van 5 meter en een luchtgekoelde, externe warmtewisselaar HEX-7.

De binnenunit is voorzien van een regelpaneel met een keuzeschakelaar voor uit / ventilatie / koeling, een draaiknop voor de traploos instelbare ventilatorsnelheid en een verlicht elektronisch display, waarop het volgende weergegeven wordt:

heersende temperatuur
ingestelde temperatuur
ventilator snelheid
status van de unit
Verder is de uitblaasrichting van de gekoelde lucht eenvoudig instelbaar.

De standaard slangenset van 5 meter is voorzien van snelkoppelingen voor water aan- en afvoer, condenswater afvoer en makkelijke stekkerverbindingen voor de elektrische voeding van de externe buitenunit. Alles in een sterke, flexibele kunststof mantel. Optioneel is er een set van 15 meter beschikbaar. De maximale slangafstand tussen binnenunit en externe warmtewisselaar is 30 meter.

De externe warmtewisselaar HEX-7 is voorzien van een EC ventilatormotor met een automatische toerenregeling, die zich continue aanpast aan de heersende buitentemperatuur en zo een optimale werking van de ACT-7 mobiele airconditioningunit en energiekosten spaart.

Koelvermogen
max. 7 kW bij 28oC / 60% RV binnen en 28oC buiten

Luchtverplaatsing min. / max.
930 / 1310 m3/u

Aansluitspanning
230 V / 50 Hz

Opgenomen vermogen
2,6 (11,2) kW (A)

Aanbevolen zekering
16 A

Afmetingen binnenunit L x B x H
852 x 420 x 1070 mm

Gewicht binnenunit
110 kg

Afmetingen buitenunit L X B X H
550 x 201 x 520 mm

Mobiliteit
verrijdbaar

Gewicht buitenunit
18 kg

Hoogteverschil tussen binnenunit en buitenunit
max. 10 meter

Geluidsniveau
53 dB(A) @ 3 m

Koelmiddel
R407C

Slanglengte standaard
5 m