Ventilatoren

Het klimaat beheren van een evenement, festival of bedrijfsruimte is enorm belangrijk voor de gezondheid van uw personeel en/of klanten. Nu kunnen de situaties natuurlijk enorm verschillend zijn; er kan ventilatie nodig zijn in een tunnel, een parkeergarage maar ook in een kantoorpand. Elk van deze ruimtes heeft een ander soort ventilatie nodig.

Axiaal of Radiaal?

In ons assortiment ventilatoren hebben wij Axiaal en Radiaal ventilatoren. Axiale ventilatoren zijn licht van gewicht, maken niet veel geluid en zijn energiezuinig. Radiaal ventilatoren zijn geschikt voor grote ruimtes; ze zuigen op de ene plaats lucht op waar ze deze op een andere plek weer uit blazen.
Door een goede luchtcirculatie worden ruimtes egaler verwarmd, gekoeld of verfrist. Hierdoor zorgt u voor een optimale balans van temperatuur en luchtvochtigheid.

Huur

Wij van ventilatieverhuur.nl verhuren radiaal en axiaal ventilatoren op locatie voor een bepaalde tijd. Afhankelijk van de omstandigheden en uw wensen en behoeften selecteren wij de juiste apparatuur voor u. Wij helpen u de ideale omstandigheden te creëren. Vakkundig en effectief. Uiteraard kunt u deze ventilatoren ook bij ons aanschaffen. Voor ons uitgebreide aanbod kijkt u gerust hieronder.

Voor vragen of advies bij het kiezen van de juiste ventilatie kunt u bellen met 0228-515002