Gas heater

Een grote ruimte verwarmen voor een evenment kan heel goed met een gasheater. Dit geldt ook voor bouwplaatsen, zodat ook tijdens lage buitentemperaturen kan worden doorgewerkt.
De meeste van onze varianten zijn verrijdbaar en daardoor flexibel te plaatsen. Bij een binnentoepassing zorgen wij natuurlijk voor een rookgasafvoer naar buiten. Een gasheater werkt eenvoudig: warmte afkomstig van de gas ontvlamming wordt met een elektrisch aangedreven ventilator de ruimte ingeblazen. De gasheater kan ook buiten worden gebruikt. Er zijn verschillende soorten en maten gasheaters te huur. Grote gasheaters voor grote ruimtes en langdurig gebruik, en kleine gasheaters voor kleinere ruimtes. Het gebruik van een gasheater heeft tevens als voordeel dat je oppervlakten in meerdere richtingen verwarmt. Zorg altijd dat de ruimte waarin de gasheater staat goed geventileerd is.

Huur

Huur een gasheater voor een bepaalde periode op locatie. Afhankelijk van de omstandigheden en uw wensen en behoeften selecteren wij de juiste apparatuur voor u. Als u een gasheater gaat huren heeft u gas nodig. De meeste gasheaters werken op propaangas, omdat dit erg schoon is. Enkele gasheaters werken op butaangas of LPG. Uiteraard kunt u ook gas bij ons huren. Per heater staat aangegeven wat voor brandstof het meest geschikt is. Gasheaters kunnen uiteraard ook bij ons worden aangeschaft. Voor ons uitgebreide aanbod van heaters kijkt u gerust hieronder verder.

Voor vragen of advies bij het kiezen van de juiste heater kunt u bellen met 0228-515002

GH 10

Prijs per week € 35,-

Dit is een kleine gas heater die vooral gebruikt wordt in garages en kleine tot middelgrote schuren, maar is ook geschikt voor het verwarmen (party)tenten. De ruimte moet echter wel goed geventileerd worden.

GH 25

Prijs per week € 45,-

De GH 25 is een draagbare gas heater die vooral gebruikt wordt in middelgrote ruimtes. Vanwege de verbranding van het gas moeten de ruimtes goed geventileerd worden.

GH 30

Prijs per week € 50,-

Deze heater is geschikt voor de grotere ruimtes en is verrijdbaar. Door zijn grote vermogen moet er rekening worden gehouden dat er meerdere gasflessen nodig zijn dan de kleinere gas heaters.