Elektrische heater

Elektrische heaters zijn vrijwel overal eenvoudig te plaatsen en te bedienen. Het voordeel van deze heaters is dat ze snel kleine (afgesloten) ruimtes verwarmen. De elektrische heaters zijn licht van gewicht en hebben vanwege de elektrische verwarming geen uitstoot van gassen, en zijn daarom uitermate geschikt voor gebruik in gesloten ruimtes. Vanwege het hoge elektrisch vermogen moet er rekening worden gehouden met de aanbevolen zekering.

Huur

Huur een elektrische heater voor een bepaalde periode op locatie. Afhankelijk van de omstandigheden en uw wensen en behoeften selecteren wij de juiste apparatuur voor u. Uiteraard kunt u deze elektrische heaters ook bij ons aanschaffen. Voor ons uitgebreide aanbod van heaters kijkt u gerust hieronder verder.

Voor vragen of advies bij het kiezen van de juiste heater kunt u bellen met 0228-515002

HE 3

Prijs per week € 25,-

Deze draagbare elektrische heater kan gebruikt worden voor directe werkplek-verwarming. Hij is ideaal om te gebruiken voor bijvoorbeeld tegelzetters en schilders. Er wordt verwarmd door middel van een infraroodstraler.

HE 25

Prijs per week € 25,-

Deze kleine maar sterke heater is speciaal gemaakt voor de bouw en is voorzien van een ingebouwde thermostaat. Ook is de HE 25 voorzien van een oververhittingbeveiliging (63º).

HE 60

Prijs per week € 55,-

De HE 60 is een elektrische heater met een schakelbare verwarmingscapaciteit. Hij is speciaal ontwikkeld voor het ondersteunen van bouwdroging en heeft een hoge luchtopbrengst. Ook deze heater is voorzien van een over- verhittingbeveiliging (82º).

HE 152

Prijs per week € 60,-

Deze heater heeft eveneens een schakelbare verwarmingscapaciteit en is speciaal ontwikkeld voor het ondersteunen van bouwdroging. De HE 152 heeft een zeer hoge luchtopbrengst. Deze heater is voorzien van een overhittingbeveiliging (63º).

HE 20

Prijs per week € 35,-

Een elektrische heater met een radiale ventilator die geschikt is voor het aansluiten van slangen. Moeilijk bereikbare ruimten kunnen zo prima verwarmd worden. De HE 20 wordt ook veel toegepast in de brand- en waterschade branche. Oververhittingbeveiliging bij 82º.

HE 45

Prijs per week € 55,-

Een elektrische heater met een radiale ventilator die geschikt is voor het aansluiten van slangen. Moeilijk bereikbare ruimten kunnen zo prima verwarmt worden. De HE 45 (en HE 20) worden ook veel toegepast in de brand- en waterschade branche. Oververhittingbeveiliging bij 63º.

HE 90

Prijs per week € 75,-

Een elektrische heater met een radiale ventilator die geschikt is voor het aansluiten van slangen. Moeilijk bereikbare ruimten kunnen zo prima verwarmd worden. Deze heaters worden ook veel toegepast in de brand- en waterschadebranche. Oververhitting-beveiliging bij 63º.

HE 50

Prijs per week € 55,-

Deze elektrische kachel is ontwikkeld voor het snel drogen van werkkleding in bouwketens, bij brand-weerkazernes en sportverenigingen. Oververhitting-beveiliging bij 63º.