Diesel heater

Dieselheaters kunnen een ruimte direct of indirect verwarmen. Bij directe verwarming worden de verbrandingsgassen de verwarmde ruimte van de heater ingeblazen. Bij indirecte verwarming worden de verbrandingsgassen van de verwarmde lucht gescheiden en via een apart rookkanaal uit de heater afgevoerd. Zodoende is de verwarmde lucht uit een indirect gestookte dieselheater 100% vrij van koolmonoxide en kooldioxide. Wij verhuren alleen indirect gestookte dieselheaters, omdat deze veilig zijn voor mens en dier. Dieselheaters hebben een zeer hoge capaciteit en zijn daarom uitermate geschikt voor zeer grote gesloten ruimtes. U kunt dit type heater prima inzetten als ondersteuning voor uw bouwdroger.

Huur

Huur een dieselheater voor een bepaalde periode op locatie. Afhankelijk van de omstandigheden en uw wensen en behoeften selecteren wij de juiste apparatuur voor u. Uiteraard kunt u deze heaters ook bij ons aanschaffen. Voor ons uitgebreide aanbod van heaters kijkt u gerust hieronder verder.

Voor vragen of advies bij het kiezen van de juiste heater kunt u bellen met 0228-515002

HD 30

Prijs per week: € 135,-

Ook deze verrijdbare diesel heater is eenvoudig in gebruik en op de heater kan een hittebestendige slang worden aangesloten zodat de warmte over grotere afstanden verplaatsbaar is.

HD 60

Prijs per week: € 155,-

Ook deze verrijdbare diesel heater is eenvoudig in gebruik en op de heater kan een hittebestendige slang worden aangesloten zodat de warmte over grotere afstanden verplaatsbaar is.

HD 120

Prijs per week: € 290,-

De DH 120 is een verrijdbare diesel heater die eenvoudig in gebruik is. Deze zware indirect gestookte heater is geschikt voor het zwaardere werk. De DH 120 heeft een externe dieseltank. De heater wordt geleverd met thermostaat, waardoor de kachel zelf aan en uit gaat op de door u ingestelde temperatuur.