Heaters

Of uw feest, partij of evenement nu binnen of buiten plaatsvindt, vaak is de inzet van extra verwarming noodzakelijk. Zeker tijdens de koude maanden wilt u natuurlijk wel een zo goed mogelijk klimaat voor uw gasten en/of personeel creëren. Een ruimte verwarmen kan op veel verschillende manieren: met een gaskachel, elektrische kachel of met een dieselkachel. Wij van ventilatieverhuur verhuren ook veel verschillende heaters op locatie.
Heaters zijn er in verschillende soorten en maten. Elektrische kachels hebben geen uitstoot van gas of diesel en zijn hierdoor perfect voor gesloten ruimtes. Diesel heaters leveren directe warmte en hebben een zeer hoge capaciteit en zijn daarom geschikt voor grote ruimtes. Gas heaters hebben weer als voordeel dat ze snel verschillende richtingen verwarmen. Op deze manier blijven (grote) ruimtes en bijvoorbeeld tenten goed verwarmd.

Huur

Huur een heater voor een bepaalde periode op locatie. Afhankelijk van de omstandigheden en uw wensen en behoeften selecteren wij de juiste apparatuur voor u. Uiteraard kunt u deze heaters ook bij ons aanschaffen. Voor ons uitgebreide aanbod van heaters kijkt u gerust hieronder verder.

Voor vragen of advies bij het kiezen van de juiste heater kunt u bellen met 0228-515002