Lasrook

Tijdens het lassen komen deeltjes en gassen vrij. De fijne deeltjes die in de lucht blijven zweven kun je niet zien. Dit noemt men lasrook. Deze dampen kunnen lichamelijke klachten tot gevolg hebben. Een lasdampafzuiger filtert deze damp en de uitgeblazen lucht is voor 99,9% schoon. Doordat schone lucht weer wordt uitgeblazen in de ruimte, hoeven er geen afzuigslangen naar buiten worden geleid. Om optimale afzuiging te hebben, dient de afzuigmond zo dicht mogelijk bij de vrijkomende damp te worden geplaatst.

Voor vragen of advies bij het kiezen van de juiste afzuiger kunt u bellen met 0228-515002

LH 1 Overdruk lashelm

Prijs per week: € 70,-

De lucht die door de filter-unit wordt aangezogen wordt door een slang naar de helm getransporteerd. In de helm wordt een overdruk gecreëerd door middel van de toevoer van frisse lucht en een doek in de helm die het gezicht omsluit. Hierdoor wordt de verontreinigde lucht buiten gehouden. De overdruk lashelm werkt op accu’s en […]

LA 1

Prijs per week: € 110,-

Dit is een lasrookafzuiger voor het zwaardere werk met een afzuigarm van 3 meter verstelbaar in alle richtingen.

LA 2

Prijs per week: € 60,-

De RV 2200 kan op veel plaatsen worden ingezet. Deze unit is geschikt voor het afzuigen van lasdampen, stof en uitlaatgas. Tevens is hij ook geschikt voor het afzuigen van kleine spanen. De  unit wordt ook veel gebruikt voor het beluchten of ontluchten van tanks of kruipruimtes.

LA 3

Prijs per week: € 125,-

Dit is een verrijdbare lasdampafzuiger gezicht voor de meeste lasprocessen. De afzuigarm kan 360 ºC draaien en blijft in elke gewenste positie staan. Bij een juiste draairichting levert hij zijn volle vermogen. De geïntegreerde besturing geeft een foutieve draairichting aan. Ook wordt de verzadiging van de filters getoond door middel van een lampje.